Αμφύαλο χρυσογραφημένο αγγείο του μουσείου Κανελλόπουλου. Συμπλήρωμα - ΣΚΑΜΠΑΒΙΑΣ Κωνσταντίνος (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 2011)
Κατά τον καθαρισμό του αμφύαλου χρυσογραφημένου αγγείου του μουσείου Κανελλοπούλου διαπιστώθηκε ότι τόσο τα ενδύματα όσο και ο φωτοστέφανος του εικονιζόμενου μάρτυρος έχουν αποδοθεί με φύλλο χρυσού και όχι με υδρόχρωμα.