Μάχη δυο βυζαντινών αξιωματούχων στα σύνορα της Καππαδοκίας. Προκαταρκτική έκθεση - THIERRY, Nicole (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 2011)
Σε μια υπόσκαφη εκκλησία στο χωριό Gelvere (30 ΧΙΛ. βόρεια της Coron), Καππαδοκία, σώζεται πάνω από τάφο τοιχογραφία, όπου εικονίζονται έφιπποι ο σκρίβων Λέων και ο τουρμάχης Μιχαήλ σε σκηνή μάχης με τον δαίμονα, που παριστάνεται ανάμεσα τους ως μικρός στρατιώτης με κεφαλή λέοντος. Η παράσταση αποτελεί μοναδική εικονογραφική μαρτυρία απόδοσης φόρου τιμής σε βυζαντινούς αξιωματούχους που σκοτώθηκαν κατά τους αραβοβυζαντινούς πολέμους