Το κελλί των Αγίων Πάντων στις Καρυές του Άθω, έδρα των Καρπενησιωτών ζωγράφων - ΜΠΟΝΟΒΑΣ Νίκος Μ. (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 2014)
Το κελλί των Αγίων Πάντων της μονής Καρακάλλουβρίσκεται σε μικρή απόσταση βόρεια από το ναό του Πρωτάτου, στην πρωτεύουσα του Αγίου Όρους Καρυές. Αρχειακά δεδομένα και η μαρτυρία του Ρώσου περιηγητή Πορφύριου Uspenskij προσδιορίζουν ως ενοίκους μία συνοδεία μοναχών ζωγράφων, με κοινή καταγωγή των περισσοτέρων το Καρπενήσι, στο διάστημα 1773-1890.