Η απεικόνιση της βρεφοκρατούσας Παναγίας σε "θώκο" στις σφραγίδες των πατριαρχών Κωνσταντινουπόλεως (πίν. 54-61) - GALAVARIS, George (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 1962)
Μη διαθέσιμη περίληψη