Η Επισκοπή του Δαμαλά. (Εργασίαι καθαρισμού και νεώτερα στοιχεία περί του αρχιτεκτονικού τύπου αυτής) (πίν. 66-73) - ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ Παύλος (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 1962)
Μη διαθέσιμη περίληψη