Η σκηνή του «Μη μου άπτου», όπως εμφανίζεται σε βυζαντινά μνημεία και η μορφή που παίρνει στον 16ο αιώνα (πίν. 61-66) - ΚΑΛΛΙΓΑ-ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ Αιμιλία (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 1964)
Δεν διατίθεται περίληψη.