Η από του νάρθηκος προς το ιερόν μετακίνησις του διακονικού εις τας ελληνιστικάς βασιλικάς (πίν. 74) The movement from the narthex to the sacred of the diaconic to the Hellenistic basilicas (pl 74) - ΟΡΛΑΝΔΟΣ Αναστάσιος Κ. (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 1966)
Μη διαθέσιμη περίληψη