Μία τοιχογραφία της Κοιμήσεως της Θεοτόκου του ΙΑ΄ αιώνος, εις τον ναόν του Αγίου Νικολάου της Στέγης (Κακοπετριά, Κύπρος).(Σημείωμα εις μνήμην του αειμνήστου Καθηγητού Γεωργίου Α. Σωτηρίου) (πίν. 75-76) - ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ Ανδρέας (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 1966)
Μη διαθέσιμη περίληψη