Τίνα αυτοκράτειραν απεικονίζει η εξ ελεφαντοστού πινακίς του εν Φλωρεντία Bargello; (πίν. 70-71) - ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ Αικατερίνη (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 1969)
Μη διαθέσιμη περίληψη