Μεσαιωνική ναυσιπλοΐα σύμφωνα με τα ακιδογραφήματα στις βυζαντινές εκκλησίες και μοναστήρια (πίν. 15-18) - MEINARDUS, Otto F. A (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 1972)
Μη διαθέσιμη περίληψη