Η τύχη ενός βυζαντινού χειρογράφου την εποχή της Αναγέννησης (Laurent. LXXIV, 7) (πίν. 53-56) - ΣΑΜΑΛΤΑΝΟΥ-ΤΣΙΑΜΚΑ Αικατερίνη (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 1972)
Μη διαθέσιμη περίληψη