Οι τοιχογραφίες της Αγίας Άννας στο Αμάρι. Παρατηρήσεις σε μία παραλλαγή της Δεήσεως (πίν. 7-10) - ΠΑΠΑΔΑΚΗ-OEKLAND Στέλλα (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 1974)
Μη διαθέσιμη περίληψη