Φορητές εικόνες του ζωγράφου Μάρκου Στριλίτζα Μπαθά ή Μάρκου Βαθά στην Ήπειρο (πίν. 56-69) - ΑΧΕΙΜΑΣΤΟΥ-ΠΟΤΑΜΙΑΝΟΥ Μυρτάλη (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 1976)
Μη διαθέσιμη περίληψη