Μια ασυνήθιστη παράσταση της Δευτέρας Παρουσίας του 13ου αιώνα στον ναό του Αγίου Γεωργίου κοντά στον Κουβαρά Αττικής (πίν. 70-93) - MOURIKI, Doula (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 1976)
Μη διαθέσιμη περίληψη