Ένα άγνωστο χειρόγραφο του κωδικογράφου Ιωάσαφ και οι μικρογραφίες του: το ψαλτήριο Christ Church Arch. W. Gr. 61 (πίν. 100-104) - ΒΟΚΟΤΟΠΟΥΛΟΣ Παναγιώτης Λ. (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 1976)
Μη διαθέσιμη περίληψη