Παραστάσεις του Πατριάρχη Νικολάου Γ’ του Γραμματικού σε μικρογραφίες χειρογράφων (πίν. 27-30) - ΜΑΡΑΒΑ-ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ Άννα (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 1981)
Μη διαθέσιμη περίληψη