Ταξινόμηση 34 παραστάσεων της Γέννησης της Παναγίας ή / και του Προδρόμου με μεθόδους «Παραγοντικής Ανάλυσης» - ΔΙΑΛΕΤΗΣ Δημήτριος; ΜΕΪΜΑΡΗΣ Μιχάλης (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 1983)
Μη διαθέσιμη περίληψη