Κατάλογος αρχιτεκτονικών μελών του Βυζαντινού Μουσείου, άλλοτε στις αποθήκες του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου - ΜΠΟΥΡΑΣ Χαράλαμπος (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 1988)
Μη διαθέσιμη περίληψη