Συμβολή στη μελέτη της παραγωγής οικοδομικών κεραμικών προϊόντων στα βυζαντινά και μεταβυζαντινά χρόνια - ΘΕΟΧΑΡΙΔΟΥ Καλλιόπη (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 1988)
Μη διαθέσιμη περίληψη