Συμβολή των φυσικοχημικών μεθόδων ανάλυσης στη μελέτη 13 εικόνων του Βυζαντινού Μουσείου - ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ Νανώ; PHILLIPON, Jacques; AUSSET, Patrick; ΧΡΥΣΟΥΛΑΚΗΣ Ιωάννης; ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ Αθηνά (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 1988)
Μη διαθέσιμη περίληψη