Παρατηρήσεις στην διαμόρφωση των γωνιακών διαμερισμάτων των δικιονίων σταυροειδών εγγεγραμμένων ναών της Ελλάδος - ΜΑΜΑΛΟΥΚΟΣ Σταύρος (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 1989)
Μη διαθέσιμη περίληψη