Η ένταξη των προεικονίσεων της Θεοτόκου και της Ύψωσης του Σταυρού σε ένα ιδιότυπο εικονογραφικό κύκλο στον Άγιο Γεώργιο Βιάννου Κρήτης - ΠΑΠΑΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ Τίτος (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 1989)
Μη διαθέσιμη περίληψη