Ένα εικαστικό εγκώμιο του Μιχαήλ Η΄ Παλαιολόγου: Οι εξωτερικές τοιχογραφίες στο καθολικό της μονής της Μαυριώτισσας στην Καστοριά - ΠΑΠΑΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ Τίτος (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 1991)
Μη διαθέσιμη περίληψη