Ο Ελληνισμός κατά την πρώϊμη Τουρκοκρατία (1453-1600). Γενικές παρατηρήσεις και συσχετισμοί με την ιστορική εξέλιξη της μεταβυζαντινής τέχνης - ΠΑΤΡΙΝΕΛΗΣ Xρίστος Γ. (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 1992)
Μη διαθέσιμη περίληψη