Ένα ζεύγος εικόνων του Μωυσή των αρχών του 13ου αιώνα στο Σινά με τις σκηνές της Καιόμενης Βάτου και της παραλαβής του Νόμου - MOURIKI, Doula (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 1992)
Μη διαθέσιμη περίληψη