Οι τοιχογραφίες της εκκλησίας των Αγίων Αρχαγγέλων στο Zemo-Krichi, Rača (Γεωργία) και τα σύγχρονά τους μνημεία στη Μάνη στη νότια Ελλάδα - CONSTANTINIDES, Efthalia C. (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 1994)
Μη διαθέσιμη περίληψη