Τέσσερις σπάνιες απεικονίσεις των γεγονότων που προηγήθηκαν της Γέννησης της Θεοτόκου του 12ου αιώνα στο Τρίκωμο - TOMEKOVIĆ, Svetlana (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 1995)
Μη διαθέσιμη περίληψη