Κείμενο και εικόνα. Η μικρογραφία στον Α΄ Λόγο του Γρηγορίου του Ναζιανζηνού στον κώδικα Par. gr. 550 - ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ-ΔΩΡΗ Ελένη (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 1994)
Μη διαθέσιμη περίληψη