Γρυπών γρίφοι: Καιρός, Βίος και Τέχνη στην Προσωπογραφία του Αλεξίου Αποκαύκου (Paris. gr. 2144, f. 11r) - ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ Ηλίας (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 1997)
Μη διαθέσιμη περίληψη