Άγνωστες εικόνες και τοιχογραφίες του Θεοφάνη του Κρητός στη Μονή Παντοκράτορος και στη Μονή Γρηγορίου στο Άγιον Όρος - ΤΣΙΓΑΡΙΔΑΣ Ευθύμιος Ν. (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 1997)
Μη διαθέσιμη περίληψη