Πρωτοχριστιανικές παραστάσεις και θέματα που μιμούνται την κοσμική ζωγραφική σε ταφικό συγκρότημα της Δυτικής Νεκρόπολης της Θεσσαλονίκης - ΜΑΡΚΗ Ευτέρπη (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 1997)
Μη διαθέσιμη περίληψη