Χαρακτηρισμός δειγμάτων μαρμάρινων αρχιτεκτονικών μελών από την Κατοπολιανή Πάρου - ΜΑΝΙΑΤΗΣ Γιάννης; ΠΟΛΥΚΡΕΤΗ Κική; ΒΑΚΟΥΛΗΣ Θέμης (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 1997)
Μη διαθέσιμη περίληψη