Lorenzo Riccardi, Corpus della pittura monumentale bizantina in Italia. II. Calabria - ΚΑΖΑΝΑΚΗ-ΛΑΠΠΑ (Maria KAZANAKI - LAPPA) Μαρία (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 2023)
Lorenzo Riccardi, Corpus della pittura monumentale bizantina in Italia. II. Calabria (collana diretta da Antonio Iacobini), Union Académique Internationale – Unione Accademica Nazionale, Rubbettino Editore, Soveria Mannelli (Catanzaro) 2021, 238 σ., εικόνες εντός κειμένου έγχρωμες και ασπρόμαυρες, αρχιτεκτονικά σχέδια, βιβλιογραφία (σ. 213-231), ευρετήριο τόπων και ιστορικών ονομάτων, ευρετήριο εικονογραφικό. 30×21 εκ. ISBN: 978-88-498-6605-6.