Η μονή του προφήτη Ηλία στην Παδονία Ιωαννίνων: Ενα άγνωστο έργο των Καπεσοβιτών ζωγράφων - KONTOPANAGOU, Katerina (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 2014)
Η μονή του Προφήτη Ηλία στον συνοικισμό Παδονιά βρίσκεται στο βουνό που υψώνεται επάνω από το χωριό Παρακάλαμος στην περιοχή του Άνω Καλαμά βόρεια των Ιωαννίνων. Εικονογραφικές, παλαιογραφικές και κυρίως υφολογικές παρατηρήσεις υποδεικνύουν ότι ο ανώνυμος ζωγράφος του καθολικού είναι ο Αναστάσιος Καπεσοβίτης.