Περί του έργου του πατριάρχου Κων/πόλεως Ιωάννου Η΄ Ξιφιλίνου (2 Ιανουαρίου 1064 - 2 Αυγούστου 1075) “Ερμηνευτικαί Διδασκαλίαι” (Περίληψις του ιδίου) - ΜΠΟΝΗΣ Κωνσταντίνος Γ. (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 2013)
Μη διαθέσιμη περίληψη