Έκθεσις του Διευθυντού του Χριστιανικού Αρχαιολογικού Μουσείου Γ. Λαμπάκη περί των κατά το έτος 1891 πεπραγμένων - ΛΑΜΠΑΚΗΣ Γεώργιος (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 1892)
Μη διαθέσιμη περίληψη