Γενική Συνέλευσις 1ης Φεβρουαρίου 1892. Έκθεσις της εξελεκτικής επιτροπής. Γενική Συνέλευσις 18ης Μαρτίου 1892 - ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (XAE) (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 1892)
Μη διαθέσιμη περίληψη