Εκθέσεις του αντιπροέδρου της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας προς το Δ. Συμβούλιον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας και της Αρχαιολογικής Εταιρείας (περί των μωσαϊκών της Μονής Δαφνίου) - ΤΥΠΑΛΔΟΣ ΚΟΖΑΚΗΣ Γ. (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 1894)
Μη διαθέσιμη περίληψη