Ολίγα τινά περί της χρονολογικής σημειώσεως επί της των Βενετών Αλώσεως των Αθηνών. Απάντησις Γ. Λαμπάκη - ΒΟΥΛΙΣΜΑΣ, ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ Ευστάθιος (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 1894)
Μη διαθέσιμη περίληψη