Έκθεσις της επιτροπής της Μονής του Αγίου Ανδρέου προς τον Πρόεδρον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας - ΛΑΜΠΑΚΗΣ Εμαν.; ΠΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Κωνστ.; ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Π. (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 1894)
Μη διαθέσιμη περίληψη