Λόγος επικήδειος επί του νεκρού Αλεξάνδρου Βαρούχα, πρώτου προέδρου της Χριστιανικής Αρxαιολογικής Εταιρείας ρηθείς εν τω Αθήνησι Μτροπολιτικώ ναώ τη 1 Φεβρουαρίου 1899 - ΛΑΜΠΑΚΗΣ Γεώργιος (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 2013)
Μη διαθέσιμη περίληψη