Η συλλογή της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας και η συμβολή της προς καταρτισμόν του Βυζαντινού Μουσείου - ΣΩΤΗΡΙΟΥ Γεώργιος Α. (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 2013)
Μη διαθέσιμη περίληψη