Νέα στοιχεία για τις αφιερωτικές επιγραφές (13ος αιώνας) του ναού των Αγίων Θεοδώρων Ανω Πούλας, Μέσα Μάνης - KATSAFADOS, Panayotis Stam. (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 2016)
Η παρούσα μελέτη εξετάζει τις απεικονίσεις των δωρητών και τις συναφείς αφιερωτικές επιγραφές στην εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων στην Άνω Πούλα της Μέσα Μάνης. Περιλαμβάνει ό,τι έχει δημοσιευθεί μέχρι σήμερα για το θέμα αυτό και συνεισφέρει παράλληλα στοιχεία από την επιτόπια έρευνα του συγγραφέα, τα οποία μέχρι σήμερα είχαν διαφύγει της προσοχής. Μεταξύ αυτών είναι το σωζόμενο τμήμα από την κύρια αφιερωτική επιγραφή του ναού (13ος αιώνας) και η απεικόνιση του δωρητή.