Νικόλαος Δρανδάκης. Ο βίος, η προσωπικότητα και το επιστημονικό του έργο - ΓΚΙΟΛΕΣ Νικόλαος; ΚΑΛΟΠΙΣΗ-ΒΕΡΤΗ Σοφία; ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ Μαρία (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 2011)
Μη διαθέσιμη περίληψη