Εγκύκλιος του Υπουργείου των Εκκλησιαστικών και της δημοσίας εκπαιδεύσεως προς τους ανά το Κράτος κ.κ. Νομάρχας, τους Σ. Ιεράρχας, τας επισκοπικάς Επιτροπάς και τα Συμβούλια των διατηρουμένων Μονών - ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Θ. Κ.; ΠΑΡΙΣΗΣ Σ. Μ. (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 2013)
Μη διαθέσιμη περίληψη