Ασπασία Λούβη-Κίζη, Ἡ φραγκικὴ πρόκληση στὸν βυζαντινὸ Μυστρᾶ. Περίβλεπτος καὶ Παντάνασσα - ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ (Klimis ASLANIDIS) Κλήμης (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 2025)
Ασπασία Λούβη-Κίζη, Ἡ φραγκικὴ πρόκληση στὸν βυζαντινὸ Μυστρᾶ. Περίβλεπτος καὶ Παντάνασσα (Πραγματεῖαι τῆς Ἀκαδημίας Ἀθηνῶν 74), Ακαδημία Αθηνών, Αθήνα 2019, τόμος Α΄: 294 σελ., βιβλιογραφία, χρονολόγιο, ευρετήριο κυρίων ονομάτων, τόμος Β΄: 219 σελ., 208 εικ., 29×21 εκ. ISBN: 978-960-404-359-9 [SET], 978-960-404-355-2 / Aspasia Louvi-Kizi, La rencontre pacifique de deux mondes chrétiens. Les monastères de la Peribleptos et de la Pantanassa à Mistra (Bulletin de Correspondance Hellénique, Supplément 66), École française d’Athènes, Αθήνα 2022, 416 σελ., χρονολόγιο, βιβλιογραφία, ευρετήριο κυρίων ονομάτων, 24×19 εκ. ISBN: 978-2-86975-574-4. Digital ISBN: 978-2-86958-592-8 (Μάρτιος 2023). https://books.openedition.org/efa/15009