Μαρία Βακονδίου – Όλγα Γκράτζιου (επιμ.), Η γλυπτική στη βενετική Κρήτη (1211-1669), τόμος Α΄, Μελέτες, και τόμος Β΄, Lapidarium - ΠΑΛΛΗΣ (Georgios PALLIS) Γιώργος (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 2025)
Μαρία Βακονδίου – Όλγα Γκράτζιου (επιμ.), Η γλυπτική στη βενετική Κρήτη (1211-1669), τόμος Α΄, Μελέτες, και τόμος Β΄, Lapidarium, Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης, Hράκλειο 2021, 28,5×21 εκ., ISBN 978-960-524-621-1. Ο τόμος Α΄ [Μελέτες] 286 σελ., 325 εικ. και σχέδια εντός κειμένου, και ο τόμος Β΄ [Lapidarium] 396 σελ., 530 εικ. και σχέδια εντός κειμένου, βιβλιογραφία (σελ. 543-560), προέλευση φωτογραφιών και σχεδίων (σελ. 561-562), βιογραφικά συγγραφέων (σελ. 563-566), ευρετήριο προσώπων, τόπων και μνημείων (σελ. 567-580) και ευρετήριο εικονογραφικών θεμάτων (σελ. 581-582).