Σταύρος Αρβανιτόπουλος, Η πόλη του Μυστρά (1262-1460). Η πολεοδομική οργάνωση και η λειτουργία ενός υστεροβυζαντινού αστικού συγκροτήματος - ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ (Klimis ASLANIDIS) Κλήμης (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 2025)
Σταύρος Αρβανιτόπουλος, Η πόλη του Μυστρά (1262-1460). Η πολεοδομική οργάνωση και η λειτουργία ενός υστεροβυζαντινού αστικού συγκροτήματος, Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, Δημοσιεύματα του Αρχαιολογικού Δελτίου αρ. 112, Οργανισμός Διαχείρισης και Ανάπτυξης Πολιτιστικών Πόρων, Αθήνα 2022, τόμος Α΄: 594 σελ., 77 εικ., πίνακες, βιβλιογραφία, ευρετήρια, τόμος Β΄: 528 σελ., 8 τοπογραφικά διαγράμματα, 1073 εικ., 29×21 εκ. ISBN:978-960-386-549-0.