Καταστατικόν της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας (Ενεκρίθη κατά την Γενικήν Συνέλευσιν των Εταίρων τη 20 Μαρτίου 1932). Επίσημος έγκρισις του καταστατικού - ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (ΧΑΕ) (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 2013)
Μη διαθέσιμη περίληψη