Διορθώσεις και νέες αναγνώσεις κτητορικών επιγραφών σε ναούς του εργαστηρίου του κρητικού ζωγράφου Ιωάννου Παγωμένου (πρώτο μισό του 14ου αιώνα) - ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ (Theodora IOANNIDOU), Θεοδώρα (Δελτίον της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, 2018)
Στο άρθρο επιχειρείται η διόρθωση και η εκ νέου ανάγνωση γνωστών, ή μη, κτητορικών επιγραφών στους εξής ναούς των επαρχιών Σελίνου και Κισσάμου: Αγίου Δημητρίου Λειβαδά (1315/16, όνομα αγνώστου ζωγράφου, υπό τον οποίον εργάζεται ο Παγωμένος), Αγίου Ιωάννου Θεολόγου Τραχινιάκου Καντάνου (1329, αποσαφήνιση των δύο φάσεων της επιγραφής), Αγίου Γεωργίου Τσάρκου στο Προδρόμι (1337/38), Παναγίας στο Κάδρος (1338/39, χρονολόγηση ναού), Αγίου Ιωάννου Θεολόγου Καλάμου (1340, χρονολόγηση ναού), Αρχαγγέλου Μιχαήλ στη Βάθη (Κούνενι) (1336/ 37, χρονολόγηση και ανάγνωση υπογραφών «Παγωμένου καὶ τοῦ υἰοῦ αὐτοῦ Νικολάου»).